Tippek, tanácsok szőnyegvásárláshoz - Szőnyegakció

2022.02.09 18:38

Szőnyeg a babaszobába: mi alapján válasszuk ki?

A babaszoba megtervezése nem kis feladat, hiszen a fő cél a biztonságos, egészséges, de szórakoztató, dekoratív környezet kialakítása. A helyiség berendezése előtt még igen sok feladat van, hiszen végig kell gondolni, hogy milyen a festék kerüljön a falra, milyen textíliákat válasszunk az ablakokra és a legfontosabb, hogy milyen anyagból készüljön a padlóburkolat.

2022.02.09 17:49

Szőnyegtisztítás házilag? Mutatjuk a leghatékonyabb megoldásokat

 

A szőnyegeket egyszerre lehet szeretni az esztétikus látványuk, a puha tapintásuk, vagy akár a finom illat miatt is. A szőnyeg komfortos meleget biztosít a talpaknak a hűvösebb téli napokon is, színek szempontjából hangulatossá varázsolhatja a beltér stílusát, a hozzánk érkező vendégek pedig jó eséllyel a szőnyeget dicsérik majd elsőként.

Szőnyeg áruház: itt érdemes kezdeni a szőnyeg keresést

A szőnyeg áruház minden (szőnyeg) igényt ki kell, hogy elégítsen. Kevés olyan otthont találunk, ahol a szőnyeg ne lenne alapvető kellék: mind esztétikai, mind kényelmi szempontból. Ha úgy érezzük, hogy minden a helyén van otthon, de esetleg egy (vagy kettő vagy néhány) szőnyeg kellemesebbé, kényelmesebbé, otthonosabbá tenné lakhelyünket, érdemes nézelődni a futószőnyeg, shaggy szőnyeg, modern szőnyeg, kerek szőnyeg, klasszikus szőnyegek - és persze gyerekszőnyeg kategóriában.

Kövesse figyelemmel blogunkat, amelyben időről-időre hasznos információkat, tudnivalókat, érdekességeket teszünk közzé az általunk forglamazott szőnyegekkel és egyéb termékeinkkel kapcsolatban.

 


Amit a nagyméretű szőnyegekről tudni érdemes...

Amit a nagyméretű szőnyegekről tudni érdemes


Gyerekszőnyeg dilemma...

Gyerekszőnyeg dilemma


A népszerű shaggy szőnyeg titka

Pink shaggy szőnyeg