Tippek, tanácsok szőnyegvásárláshoz - Szőnyegakció

Szőnyeg áruház: itt érdemes kezdeni a szőnyeg keresést

2021.07.30 13:31

Szőnyeg áruház: itt érdemes kezdeni a szőnyeg keresést

A szőnyeg áruház minden (szőnyeg) igényt ki kell, hogy elégítsen. Kevés olyan otthont találunk, ahol a szőnyeg ne lenne alapvető kellék: mind esztétikai, mind kényelmi szempontból. Ha úgy érezzük, hogy minden a helyén van otthon, de esetleg egy (vagy kettő vagy néhány) szőnyeg kellemesebbé, kényelmesebbé, otthonosabbá tenné lakhelyünket, érdemes nézelődni a futószőnyeg, shaggy szőnyeg, modern szőnyeg, kerek szőnyeg, klasszikus szőnyegek - és persze gyerekszőnyeg kategóriában.

 

Szőnyeg áruház: itt érdemes kezdeni a szőnyeg keresést

Egy szőnyeg áruház azáltal válik igazán kiemelkedővé, hogy elérhető áron, nagy választékban kínál jó minőségű szőnyegeket. A fenti kategóriák közül sok szempontból a gyerek szőnyeg az, ami a "kakukk tojás": hiszen itt a szőnyeg nemcsak egy bútorkiegészítő, hanem egy magában egy játék is. A gyerekeknél sosem lehet tudni: sokszor egy nagy szülinapi vagy karácsonyi ajándék esetében a csomagolás nagyobb élmény, mint maga az ajándék: legalábbis kisebb, fiatalabb gyermekek esetén. Nincs ez másképp egy jól kiválasztott gyerekszőnyeggel sem: lehet, hogy néhány autó és persze a nagyobb és speciális járművek: buszok, emeletes buszok, tűzoltók, rendőrségi járművek, motorcsónakok, hajók stb. - vagy inkább lányos témák unikornisoktól kezdve rózsaszín háttéren át egészen méhecskékig és más kisebb-nagyobb aranyos állatokig akár kedvenc játék vagy legalább kedvenc játékkiegészítő is lehet gyermekünk / gyerekeink szobájában, szobáiban.

De persze nem kell, hogy az egész élet a gyerekek körül forogjon, egy (jó) szőnyeg áruház kínálata igyekszik minden felnőtt igényt is kielégíteni. Míg egyeseknek a szőnyegek a padló "meghosszabbítását", "megemelését" jelentik csupán, másoknak ez egy extra kényelmi szint: a shaggy vagy más néven hosszú szálú szőnyegek kiváló választás lehet ebben az esetben.

Másoknak az egyik legfontosabb esztétikai kitétel az, hogy a bútorok úgymond "belesimuljanak" a lakás és a többi bútordarab hangulatába. Itt a lakás berendezésétől függően a klasszikus vagy a modern szőnyegek lehetnek igazán jó választások.

De egyes különleges kialakítású lakásokban - legyen szó lekerekített vagy szögletes designokról, jó ötlet lehet egy-egy kerek szőnyeg, ami feldobja a szögletes hatást vagy éppen egy kör alakú szobába jól beleillik.

olcsobbat.hu unicreditbank_hu simplepay_hu_v2