A népszerű shaggy szőnyeg titka

A töretlen népszerűségnek örvendő Shaggy szőnyeg

Nem véletlen, hogy a hosszú szálú szőnyegek roppant kedveltek, kiváltképp a fiatalok körében. Az első számú és a latban bizonyára a legtöbbet nyomó érv a Shaggy szőnyegek mellett az, hogy rendkívül mutatósak. Egy nagyobb méretű Shaggy szőnyeg szinte uralja a szobát, és az ember majdhogynem olthatatlan vágyat érez arra, hogy leheveredjen a puha szálak tengerébe, mintha csak odakint lenne a természet lágy ölén, egy illatos, finoman ringó réten. Ez a szőnyeg szinte bármilyen környezetben megállja a helyét, de modern enteriőrben különösen jól fest, hiszen bohókás megjelenésének köszönhetően légies könnyedséggel ellensúlyozza a letisztult vonalú, minimalista stílusú bútorokat, és teszi mindezt anélkül, hogy megtörné a helyiség egységes képét.

 

Mire ügyeljünk a Shaggy szőnyeg tisztításakor?

Ha valaki mégis fenntartásokkal kezelné ezt a szemrevaló kiegészítőt, akkor szinte biztosra vehető, hogy a hatékony tisztítást illetően vannak kétségei. Gyorsan oszlassuk is el ezeket a kételyeket: noha a Shaggy szőnyegek esetében valóban nem elég pusztán egy gyors porszívózás, a megfelelő eszközök birtokában igenis könnyen tisztíthatók. A porszívózáson túl viszont nem kell hozzá más, mint egy általános szőnyegtisztító, sőt, esetenként a szappanos vízzel való átöblítés is megteszi. Az sem árt, ha rendszeres időközönként átesik egy ipari szőnyegtisztításon, de ez minden szőnyegről elmondható, nem csak a Shaggyre igaz.

 

A lakás melyik részébe való a Shaggy szőnyeg?

Gyakorlatilag mindenhol jól mutat. Előszobába és konyhába talán kevésbé illik, hiszen ezekben a helyiségekben értelemszerűen nagyobb az esélye a gyorsabb és makacsabb koszolódásnak, de bármelyik nappali, háló vagy gyerekszoba hangulatát feldobja ez a számtalan színben, mintában, méretben és formában kapható, minőségi anyagból készült, 3-5 centiméteres szálhosszúságú szőnyeg.

 

Nézzen körül webáruházunk virtuális polcain, és válassza az otthona stílusához és hangulatához illő Shaggy szőnyeget!

Kék színű shaggy szőnyegPink shaggy szőnyegSzürke shaggy szőnyeg

olcsobbat.hu unicreditbank_hu simplepay_hu_v2