Amit a nagyméretű szőnyegekről tudni érdemes...

Uralják a teret

Szőnyeg webáruházunk kínálatának összeállításakor azokra is gondoltunk, akik nagyméretű helyiségbe keresnek szőnyeget, vagy egy kisebb szobát szeretnének teljesen beburkolni. A nagyság természetesen nem mehet a minőség rovására, így ezek a termék is strapabíróak, divatosak és könnyen tisztíthatóak.  Blogbejegyzésünkből kiderül, mikor és hova érdemes nagyméretű szőnyeget választani!

 

Takaró funkció

Idővel bizony előfordul, hogy a parketta (főleg a laminált) vagy a járólap megkopik, megreped vagy kifakul. Sokan ilyenkor döntenek úgy, hogy a költséges csere helyett egy nagyméretű szőnyeggel terítik le a helyiséget, mely elfedi a hibákat. Egy klasszikus szőnyeg legalább olyan elegáns tud lenni, mint egy szép parketta, a modernebb mintákkal pedig teljesen megújíthatjuk az adott helyiség miliőjét.

 

Gyerekparadicsom

Egy meleg shaggy szőnyegen sokkal szívesebben gyűlik össze a család társasjátékozni vagy legózni, mint a hideg kövön vagy fán. A kicsik imádni fogják a puha és kellemes tapintású nagyméretű szőnyeget, amivel az akár az egész gyerekszobát is lefedheti. Szüleiknek pedig nem kell többé a felfázás miatt aggódniuk!

 

Nagyméretű szőnyeget minden helyiségbe!

A több méteres darabok kiválóak a nappaliba, hiszen egységes összképet teremtenek a szobában. Emellett azonban akár az étkezőben is használhatjuk őket az asztal és a székek alá helyezve. A család és a vendégek értékelni fogják a lágy és melengető érzést a talpuk alatt. Hálószobába akkor érdemes nagyméretű szőnyeget választani, ha a franciaágy mérete is tekintélyes. A hosszú szálú modellek még a leghidegebb téli napokon is garantálják, hogy nem fogunk bal lábbal kelni reggelente.

 

Tekintse meg minőségi nagyméretű szőnyegeinket, válassza az Ön otthonába legjobban passzoló darabot!

Modern nagyméretű szőnyegKlasszikus nagyméretű szőnyegHagyományos stílusú szőnyeg