Tippek, tanácsok szőnyegvásárláshoz - Szőnyegakció

Milyen egy jól megválasztott szőnyeg?

2020.10.31 11:50

Egy jól megválasztott, esztétikus és egyben szép szőnyeg könnyedén válhat otthonunk díszévé. A különböző stílusú szőnyegek és egyéb kiegészítők lehetőséget kínálnak arra, hogy még otthonosabbá, meghittebbé varázsoljuk lakásainkat. Minden szőnyegnek megvan a maga sajátossága, hiszen más és más szőnyegtípusokat választunk az egyes helyiségekbe. Gyerekszobába például nem passzol a shaggy szőnyeg, sem a fürdőszobába egy futószőnyeg.

Milyen egy jól megválasztott szőnyeg?
Milyen egy jól megválasztott szőnyeg?

Milyen egy jó szőnyeg? Gyerek szőnyegek:

Egy díszes, mesefigurákkal és mintákkal ellátott gyerekszőnyeg mindenki arcára mosolyt csal. A különböző mesefigurás, színes gyermekszőnyegeket nem csak kinézetük miatt kedveljük, hiszen fontos tényező az is, hogy meg legyen a helyiséghez illő hangulat.Köztudott, hogy egy puha, vastag gyermekszőnyeg komfortossá tudja tenni egy kisgyerek mindennapjait pihenés és játék közben.Mivel a kicsik rengeteg időt töltenek a szobájukban, főleg a szőnyegen, ezért számukra sem elhanyagolható a megfelelő szőnyegvásárlás.

Klasszikus szőnyegek:

Az egyszerű, klasszikus stílus kedvelők tudják, hogy a sötét jól passzol a világossal, a mintás a letisztult finomsággal. A legfontosabb dolog tehát e harmóniák egyensúlyának megtalálása.

Hagyományos mintájú, klasszikus szőnyegeink garantáltan leveszik a lábukról e tradicionális stílus híveit.

Modern mintás szőnyegek a hálószoba és a nappali helyiségekbe:

A modern stílusú szőnyegek fontos szerepet töltenek be a lakberendezés során. A változatos minták és design mindenki számára lehetővé teszi otthona egyedivé varázslását. Legfőbb jellemzője egy modern szőnyegnek a letisztult színvilág és a változatos minták, melyek kifejezik stílusát.

Amennyiben, exkluzív megjelenésű esetleg design szőnyeget keres, weboldalunkon jó helyen jár.

Fürdőszoba szőnyegek:

A fürdőszoba szőnyeg a fürdés és zuhanyzás lezáró helyszíne, emiatt egy rosszul megválasztott szőnyeg akár balesetveszélyes is lehet. Érdemes speciális nedvszívó anyagból készült és csúszásgátló réteggel ellátott szőnyeget választani az esetleges sérülések elkerülése érdekében. Amennyiben fürdőszobánkban van padlóösszefolyó, érdemes műanyag kádkilépő rácsot vásárolni. E rács könnyen tisztítható és felvehető, de igyekezzünk olyan helyre tenni e kilépőt, ahol a burkolat csúszásgátlós, vagy olyan helyre ahol kicsi a megcsúszás veszélye.

Konyhai szőnyegek:

A konyhai szőnyeg remekül szigetel egy csempés konyhában. Mivel a konyhákban általában nagy a sürgés-forgás, ezért ide speciális szőnyegekre van szükség. Egy jó konyhai szőnyeg olyan gumis felülettel van ellátva, ami biztosítja a stabilitást, és persze könnyen tisztítható, felvehető.

Futószőnyegek:

A szőnyeg az előszobába és a folyosóra is megfelelő lehet. Ezekbe a helyiségekbe a legjobb választás a csúszásgátlókkal ellátott futószőnyeg.

Lábtörlők:

Érdemes olyan lábtörlőt választani, amire jó érzés rátekinteni, ami egyedi és képes megmelengetni a szívet. A legmegfelelőbb tehát olyat választani amit igazán kedvel, és persze nem utolsó sorban kiváló minőségből készül, illetve bírja a strapát.

olcsobbat.hu unicreditbank_hu simplepay_hu_v2